Servicii » Reintinerire Faciala cu Acid Hialuronic


 

Reintinerire faciala cu Acid Hialuronic


Datorita unei experiente de peste 12 ani in Anestezia din sfera orala, putem spune cu incredere ca la Dr.But aceasta manopera usor terifianta decurge fara nici un fel de durere. Si pentru ca ne dorim sa folosim produse de cea mai buna calitate pentru pacientii nostrii, am optat pentru Gama Juvéderm Ultra de la Allergan.

Produsul care iti poate aduce zambetul pe buze la propriu este Juvéderm Ultra Smile care ajuta la imbunatatirea conturului buzelor, definirea lor, marirea volumului pentru a asigura o simetrie estetica a buzelor, tratarea ridurilor de expresie si a cutelor din jurul buzelor sunt doar cateva dintre minunile pe care Juvéderm Ultra Smile le poate face pentru o zona atat de sensibila precum cea a gurii.


Dar pentru ca nici in cazul frumusetii, cu un singur produs nu se face primavara, Gama Juvéderm Ultra ne pune la dispozitie si alte produse pe baza de acid hialuronic pentru reintinerirea si infrumusetarea chipului nostru in intregime. Juvéderm Ultra 2 ne salveaza de ridurile fine, in special de cele din zona ochilor si de cele nu foarte adanci aflate la suprafata pielii. Ridurile medii si profunde din zona nas-gura pot fi netezite simplu si eficient cu Juvéderm Ultra 3, iar cele foarte adanci si vizibile cu Juvéderm Ultra 4.